Σελίδες

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Κόλπος: Ο Μεγαλύτερος Φόβος των Αντρών

Very Troubled Ladies

(της Ειρήνης Χειρδάρη)

H Κάτια δεν ήταν Γκόμενα Κομμωτηρίου. Οπότε, όταν της είπα ότι τα mail της δείχνουν ξεκάθαρα, μόνο εκείνον τον Ubersexual ήθελε πραγματικά, τα μάζεψε κι έφυγε Σαντορίνη με τη Δένια. Ο Assman πάλεψε και σ' εκείνη τη φάση για να έχει την πρώην γυναίκα του. Με sms! Όπως μου λένε αναγνώστες μου ότι παλεύουν για να έχουν μια γυναίκα. (Σοβαρολογούμε τώρα;) Υπάρχουν δυο σημαντικές λεπτομέρειες στην ιστορία όμως, για να απαντήσω από εδώ στην αναγνώστρια που μέχρι και τον αστρολογικό μου χάρτη έβγαλε για να της πω αν μπορεί να είναι με τον Ubersexual που ερωτεύτηκε, και στις υπόλοιπες που ταυτίστηκαν με την Καριόλα.

Πρώτον, η Κάτια είχε ήδη κάνει τα παιδιά της με τον Φλώρο, τον ιδανικό άντρα δηλαδή για να μεγαλώσει μια Καριόλα παιδιά με ηρεμία και αποδοχή. 

Δεύτερον, τη δεύτερη φορά που θα τον ξανασυναντούσε, ο Ubersexual ήταν σαραντακάτι. Στα 40 του, ένας άντρας οφείλει να έχει ξεμπερδέψει με τις φοβίες του και προσέξτε γιατί μία φορά θα τις γράψω (μετά, όπως τα έχω υπολογίσει, θ' απολυθώ).

Ο μεγαλύτερος φόβος των αντρών είναι o κόλπος. Είναι ανώτερο και πολύπλοκο γεννητικό όργανο κι αυτό για να μπορεί να δίνει παιδί. Παράδειγμα, ένας άντρας έχει μόλις ένα νεύρο για να φέρνει την ηδονή από το πέος στον εγκέφαλο, ενώ η γυναίκα έχει έξι τέτοια νεύρα απ' τον κόλπο, έξι από την κλειτορίδα, άλλα τόσα απ' τον τράχηλο, άλλα απ' το σημείο G, άλλα από τις περιοχές γύρω από τον κόλπο. Επιπλέον, έχει οργασμό από κόλπο, κλειτορίδα, τράχηλο, G-point, πρωκτό, στήθος και σημείο e (emotional, δεν υπάρχει στο σώμα αλλά στην ψυχή). Είναι φτιαγμένη να νιώθει την ηδονή περισσότερο κι είναι το μόνο πολυοργασμικό ον της φύσης, άρα το εκ φύσεως πολυγαμικό, όπως υπέγραψαν οι γιατροί των σεξολογικών ινστιτούτων του κόσμου πριν μερικά χρόνια (και του δικού μας) και τα έστειλαν στις συντάκτριες των γυναικείων περιοδικών, ζητώντας συγγνώμη για τους προκατόχους τους που εσκεμμένα είπαν τόσα ψέματα για τη γυναικεία σεξουαλικότητα. 

Η φύση έχει ποντάρει τόσα νεύρα στη γυναικεία ηδονή και στον γυναικείο οργασμό -που μέχρι τις αρχές του αιώνα οι γιατροί έλεγαν ότι δεν υπάρχει καν- γιατί τότε η μήτρα κάνει αναρρόφηση, παίρνει βαθιά το σπέρμα κι έχουμε γερή εγκυμοσύνη, όπως απέδειξε πρόσφατα ο κορυφαίος σεξολόγος dr Komisaruk (διαβάστε στο Science of Orgasm). H Λιλή Ζωγράφου γράφει στην Ιστορία του Φαλλού ότι μόνο πάνω σε αυτήν τη διαφορά των γεννητικών οργάνων υπάρχει εκ γενετής κόμπλεξ των αντρών απέναντι στον κόλπο, απ' τον οποίο βγήκαν. Γι' αυτό και σε όλη την Ιστορία προσπάθησαν να εξουσιάσουν τις γυναίκες και να τις αφανίσουν σεξουαλικά. Το ίδιο κόμπλεξ, γράφει, οδήγησε στη μεγάλη διάδοση της αντρικής ομοφυλοφιλίας (να αποδεσμευτούν σεξουαλικά απ' τον κόλπο). Όσο για τους ετεροφυλόφιλους, όσο πιο κομπλεξικός είναι κάποιος, τόσο κερατώνει τη γυναίκα που έχει δίπλα του, φοβάται τη γυναικεία σεξουαλικότητα και μισεί τις Καριόλες.

Οι άντρες άλλη ερωτεύονται και με άλλη θέλουν να κάνουν σεξ, ένα μπάχαλο. Το οποίο έχει να κάνει και με το οιδιπόδειο, αλλά δεν είναι ώρα να το αναλύσουμε κι αυτό. Οι άντρες ερωτεύονται μια αγγελική φιγούρα και ποθούν μια bitch. Αναγνώστες μού γράφουν ότι θα παντρευτούν τη γυναίκα που είναι καλή σύζυγος, αλλά δεν χρειάζεται απαραίτητα να αγαπά και το σεξ. (Τα mail χρονολογούνται όλα το 2010, σε προηγούμενους αιώνες δεν υπήρχε ίντερνετ.) Έτσι θα παραμείνει η αγνή αγγελική φιγούρα, την οποία σκοπεύουν να απατούν πού και πού για να βρίσκουν το καλό σεξ. 

Άρα, αργά ή γρήγορα, τους απαντώ, θα ανοίξει ξανά το love center τους στον εγκέφαλό τους όταν δουλέψει μια νέα χημεία, θα παραχθούν οξυτοκίνη, ντοπαμίνη, σεροτονίνη, επινεφρίνη και ουπς, μετά τον γάμο είναι ερωτευμένοι με άλλη. Κάποιοι το γουστάρουν όλο αυτό, έχουν ανάγκη να ζήσουν το δράμα τους και το «Παντρεμένοι κι οι δυο». Είπαμε όμως ότι ο Ubersexual δεν είναι Bαρβατουάρ, αλλά πιο ψαγμένο είδος. Και λογικά προσπαθεί να λύσει τα θεματάκια του. Κι αυτή είναι η απάντησή μου στην τύπισσα με τον αστρολογικό χάρτη και τις υπόλοιπες. Το αν μπορείτε να μείνετε μαζί με τον δικό σας Ubersexual, εξαρτάται περισσότερο από εκείνον. Δεν θα σας συμβούλευα να υποδυθείτε κάτι άλλο από αυτό που είστε, γιατί έτσι θα καταλήξετε με κάποιον που δεν σας ταιριάζει. Αλλά μη ξύνετε διαρκώς και τον αιώνιο αντρικό φόβο (όλες οι Καριόλες το κάνουν) απλά γιατί έχει πλάκα. Επαναλαμβάνω: την Καριόλα μπορεί να την αγαπήσει μόνο ο Ubersexual που δεν είναι κομπλεξικός. 

Case is closed.

Πηγή: LIFO, 22.09.2010

3 σχόλια:

  1. Θα μείνω στην πολύ σημαντική παρατήρηση πως ο τράχηλος της μήτρας κάνει αναρρόφηση κατά τον γυναικείο οργασμό: αυτό όμως δεν οδηγεί σε "γερή" εγκυμοσύνη. Οδηγεί σε πιθανότερη και -το κυριότερο- επιλεκτική εγκυμοσύνη!

    Το σπέρμα διατηρείται μέσα στο γυναικείο σώμα 2-3 μέρες, και μπορεί να γονιμοποιήσει το ωάριο μετά. Αν μια γυναίκα των σπηλαίων (τότε εξελίχθηκαν αυτά τα όργανα) είχε επαφή με τον αρχηγό της φυλής, γιατί δεν μπορούσε να μην του κάτσει, μετά με έναν ρωμαλέο αλλά κακάσχημο τύπο που την έσυρε ως την σπηλιά του και την πήδηξε, μπορούσε πάραυτα να μην μείνει έγκυος από αυτούς, αλλά από τον γεροδεμένο ευγενικό νεαρό τον οποίο συνάντησε στο φεγγαρόφωτο το ίδιο βράδι. Ο λόγος είναι αυτή ακριβώς η αναρρόφηση: όσο το σπέρμα των άλλων δύο λίμναζε στο πίσω μέρος του κόλπου της και δεν μπορούσε να περάσει στον τράχηλο για να βρει το ωάριο, το σπέρμα του τρίτου εραστή έπεσε από πάνω, η γυναίκα έχοντας σπασμούς οργασμού (που δεν είχε με τους άλλους) αναρρόφησε με τον τράχηλό της το σπέρμα του, και τελικά το σπέρμα του τρίτου προκάλεσε την εγκυμοσύνη της. Έχω δει αυτήν την διαδικασία αναρρόφησης βιντεοσκοπημένη με οπτική ίνα στον κόλπο γυναίκας σε ένα ντοκιμαντέρ για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, έμεινα άναυδος με τις μεθοδεύσεις της βιολογικής εξέλιξης. Όπλισε το μυικά "αδύναμο φύλο" με κρυμμένο άσσο στο μανίκι! Και τί άσσο, με τη δύναμε να επιλέγει σιωπηρά τα γονίδια της επόμενης γενεάς... Τον ίδιο μηχανισμό έχουν και οι χιμπατζήδες απ΄όσο έχω διαβάσει.

    Απορώ πως ασχολούνται με τόσα και τόσα και αυτό το καταπληκτικά εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της ανθρθώπινης ανατομίας δεν έχει προβληθεί στα ΜΜΕ όσο του αξίζει (φαντάζομαι ευθύνονται διάφορα ταμπού έναντι της γυναικείας σεξουαλικότητας).

    Τέλος, υπάρχουν και άλλες αστείες τροπές που πήρε αυτός ο "πόλεμος του σπέρματος" σε άλλα πιθηκόμορφα είδη: ανακαλύφθηκαν μαϊμουδάκια όπου τα αρσενικά έχουν σπέρμα που φτιάχνει μια κολώδη "τάπα" στην είσοδο του τραχήλου της μήτρας (άρα δεν μπορεί να περάσει από κει το σπέρμα του επόμενου αρσενικού), υπάρχουν μερικά υποείδη μάλιστα που ανέπτυξαν φαλλούς με σχήμα σαν αυτό της... βούρτσας που καθαρίζουμε της τουαλέτες (πιγκάλ), ακριβώς για να καθαρίζουν αυτές τις κολλώδεις τάπες και να καταφέρνουν να γονιμοποιήσουν τις θηλυκές τις οποίες πηδούν εκ των υστέρων! Πραγματικά είναι να χαζεύεις με την μαμά φύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάζοντας το άρθρο, ενα κατάλαβα...
    "’Αβυσος η ψυχη της γυναίκας"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή