Σελίδες

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Οι Εννέα Τύποι "Επικίνδυνων" Γυναικών για τους Άντρες



(της Ειρήνης Χειρδάρη)

Το mail μου πήρε φωτιά τον τελευταίο καιρό. Από τη μια άντρες που μου τα χώνουν, από την άλλη άντρες που με παρακαλούν να τους ξεκαθαρίσω ποιο είδος μισογύνη είναι. Και οι γυναίκες. Υπογράφουν «Έφη Κ.» και «Absentia». Μ' αρέσει που αυτή η στήλη έχει γίνει διάλογος. Και χαίρομαι που οι γυναίκες καταλάβατε αμέσως το mind game που έπαιξα στην προηγούμενη. Φυσικά και η Έφη Κ. δεν είναι το καλό κορίτσι, ο τύπος «για πάντα» ή εγωίστρια. Και φυσικά τον έχει διαλέξει εκείνη τον μισογύνη. Του έχει χρωστούμενα, όπως σωστά είπε η αναγνώστρια «Absentia» ή έχει κάποιον άλλο λόγο και τον διάλεξε ασυνείδητα, όπως είπαν οι υπόλοιπες.

Ας δούμε τώρα τους εννέα πιο επικίνδυνους τύπους γυναικών για τους άντρες, αλλά απ' την πλευρά των αντρών...

H Απελπισμένη κάνει τα πάντα για να μείνει στη σχέση. Βέβαια, σχεδόν ποτέ δεν δημιουργεί καλή σχέση, πάντα μέσα στη μιζέρια είναι. Έτσι και έχει χτυπήσει το βιολογικό της ρολόι, δεν θα χαλαρώσει μέχρι να καταφέρει κάποιον να της κάνει παιδί. Προσωπικά, βέβαια, δεν πολυπιστεύω σε αυτά τα βιολογικά ρολόγια που έχει φυτέψει ο Θεός μέσα στις γυναίκες και χτυπάνε ξαφνικά του σκοτωμού (εκτός κι αν κάποια είναι ελαττωματικά, παίζει κι αυτό...).

Η Ζηλιάρα, απ' την άλλη, ζει και αναπνέει για να σου κάνει τη ζωή κόλαση. Η μουρμούρα ξεκινά από το πρωί στο κρεβάτι και τελειώνει το βράδυ στο κρεβάτι. Δεν αντέχει να έχεις φίλες γυναίκες, να δουλεύεις με γυναίκες, να γνωρίζεις γυναίκες.

Η Βδέλλα είναι εκείνη για την οποία έγραψε ο Πλάτωνας ότι το ανδρόγυνο στην αρχή ήταν ενωμένο και από τότε που χωρίστηκε ψάχνει ο ένας το άλλο του μισό. Είναι πάντα πεπεισμένη ότι βρήκε το άλλο της μισό και κολλάει με Logo στιγμής πάνω σε κάθε ανυποψίαστο περαστικό που έτυχε να κοιμηθεί μαζί της. Από την επόμενη μέρα ξεκινούν τα τηλέφωνα, τα μηνύματα κι ο συναισθηματικός εκβιασμός για να μη βγει απ' τη ζωή σου. Στη σχέση δεν μπορείς να αναπνεύσεις και δεν μπορείς και να τη χωρίσεις όσο και να θες.

Το Θέμα έχει διάφορα θέματα. Και με τον μπαμπά της που δεν την αγκάλιασε αρκετά (γι' αυτό φλερτάρει ό,τι αρσενικό κινείται) και με τους πρώην της, που της φέρθηκαν σκάρτα (γι' αυτό ή κλαίει συνέχεια ή σε δέρνει με την πρώτη ευκαιρία, ανάλογα πώς της βγαίνει της καθεμιάς). Της έχει σπάσει το νευρικό σύστημα της κοπέλας και κάτω απ' το τηλέφωνό της γράψε και τα επείγοντα του Αιγινήτειου.

Το Control Freak θα σου πει ότι τα πάντα στη ζωή σου είναι λάθος. Ξεκινά με ευφάνταστες προτάσεις για το πώς μπορείς να βελτιώσεις τα πράγματα, μέχρι που να έχει τον απόλυτο έλεγχο στο τι τρως, ποιους έχεις φίλους, πώς ντύνεσαι, πώς κοιμάσαι.

Η Τσούλα έχει τρομερές ικανότητες στο σεξ - κι αυτό το ξέρει όλος ο αρσενικός πληθυσμός της πόλης. Μπορείς να καταλάβεις βέβαια εύκολα ποια είναι, γιατί σου ακυρώνει ραντεβού, δεν απαντά στα τηλέφωνα γιατί την πήρε ο ύπνος κ.λπ., αλλά είναι και καταπληκτική ψεύτρα και σε πείθει. Πολλές γεννιούνται τσούλες, άλλες γίνονται.

Η Κίλερ θα έπρεπε να δουλεύει για την Εφορία. Ξέρει, απ' όλους τους πλούσιους γκόμενους που κυκλοφορούν στην Αθήνα, ποιος είναι πραγματικά πλούσιος και ποιος χρεωμένος. Ξεκινάς πληρώνοντας ποτά και φαγητά και καταλήγεις πληρώνοντας Prada και Miu Miu, τους λογαριασμούς από τις κάρτες της, το δάνειο του μπαμπά της. Η Κίλερ ξέρει να περνά καλά, δεν θα μιζεριάσεις λεπτό μαζί της. Θα μιζεριάσεις μετά, στη φυλακή.

H Black Widow είναι το πιο hot θηλυκό που έχεις δει. Σε κρατάει δεμένο για πάντα μαζί της απ' το πέος - όπως κι όλο τον υπόλοιπο αντρικό πληθυσμό που την κοιτά σαν χάνος. Θα τη ζηλεύεις, θα την καψουρευτείς και θα τα κάνεις όλα λάθος. Εκείνη τότε θα σου ξεριζώσει την καρδιά και θα τη φάει μέτρια ψημένη.

Και πάμε και στο τελευταίο είδος, την Bitch. Τη γυναίκα που όλοι λατρεύουμε να μισούμε. Η νέα σκύλα όμως δεν μοιάζει με εκείνη του παρελθόντος. Ξέρει να κάνει και μόνιμη σχέση και καθαρά σεξουαλικές σχέσεις, αρκεί να έχει γίνει ξεκάθαρο το deal. Μην περιμένεις να την ξαναδείς ποτέ έτσι και τη στήσεις σε date, μην περιμένεις ποτέ να σου μαγειρέψει, μην τολμήσεις να μιλήσεις ποτέ σε εκείνη για την πρώην σου, και να ξέρεις ότι έτσι και δεν έχει ένα βράδυ οργασμό μαζί σου θα σε αντικαταστήσει με άλλον την επόμενη μέρα. Δεν θα την αγαπήσεις ποτέ, με την κλασική έννοια, αλλά θα τη σεβαστείς - αναγκαστικά. Λοιπόν; Αφού σας αρέσουν τα παιχνίδια, στείλτε μου πάλι mail. Είναι κάποια από τις παραπάνω η Έφη Κ.; Κι αν ναι, ποια;


Πηγή:  LIFO, 21.04.2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου